Streetview Slotervaart

Slotervaart @ Google Streetview

Google Streetview, altijd lachen. Voor wie niks te doen heeft, biedt deze applicatie eindeloos vermaak: zoek naar de straatbeelden waar iets geks gebeurt. Legio voorbeelden haalden de media, van een boze Beau tot een botsende brandweerwagen. Ook is het gewoon een handige applicatie om de weg te vinden. Daar gebruikte ik altijd Google Maps voor, maar Streetview gunt me een wat specifieker inkijkje. Je kunt zelfs virtueel naar je eigen huis toe rijden. Handig speelgoed.

Tags: , , , ,

3 Responses to “Streetview Slotervaart”

  1. geschiedenisleraar Says:

    Tja, ik was in de voortuin gras aan ‘t maaien. Dat m’n 3jarige buurmeisje ook te zien is bij haar thuis vond ik echter heel wat minder. Nu maar eens kijken of die privacy-melding van google ook echt wat te betekenen heeft.

  2. Jeroen Mirck Says:

    @geschiedenisleraar: Met dit soort claims gaat Google altijd serieus aan de slag. Ze zullen het gezicht van je buurmeisje dan normaliter onzichtbaar maken.

  3. geschiedenisleraar Says:

    Ja, ik heb gezien dat ik zelf inmiddels “geblurred” ben :) Nu de buren nog even waarschuwen :)

Leave a Reply