Mo, de Amsterdamse taxichauffeur

Treinstoring op Utrecht Centraal, dus reden vier mannen met de taxi naar Amsterdam. Fixed price. Taxichauffeur Mo, een Amsterdammer, maakte van de dodemansrit een onemanshow waar Najib Amhali een puntje aan kan zuigen. “Mijn familie is crimineel… eh, Marokkaan.” Mo leest boeken over de Amsterdamse misdaad. Moeiteloos trekt hij ‘De dodenlijst’ tussen de banken vandaan. Hij weet precies wie wanneer is geliquideerd, en door wie. Op de Dam dringt hij voor bij het stoplicht, maar een enorme witte Buick laat hem niet voor. “Kankerhond!” De Amsterdamse taxiwereld in een notendop.

Tags: , , ,

3 Responses to “Mo, de Amsterdamse taxichauffeur”

  1. Mike's Webs Says:

    Na dat akkefietje op het Leidseplein waarbij een taxichauffeur een klant doodde, gaat deze jongen niet meer in de taxi te Amsterdam. Fietsen, trammen of gewoon lekker lopen. Dodemansrit indeed.

  2. karin r. Says:

    online soap. mag je vaker doen! :-)

  3. Menno Says:

    He lachen dit. Mooi tijdsdocumentje in video. Nice!

Leave a Reply