Help, the clowns are taking over!

Spannende foto van een bizarre photoshoot: Peter Boer schiet voor Emerce een dubbelportret na mijn interview met Philips en Tribal DDB over hun interactieve Carousel-campagne, die vorige maand op het reclamefestival  in Cannes werd bekroond met de Grand Prix. In deze online film zien we een verstilde scene waarin een groep criminelen met clownsmaskers op een bloedige strijd voert met de politie. Sandra Krstic van Tribal DDB poseert op deze foto met een van die maskers half op haar hoofd. Schuin achter haar zit Nourdin Rejeb, director digital marketing communications van Philips Consumer Lifestyle.

Ik werk graag met Peter Boer. Hij heeft een goed oog voor gekke details en vroeg zelf of er zo’n clownsmasker beschikbaar was. Vervolgens kreeg hij Sandra en Nourdin zo ver om op deze manier te poseren. Enkele maanden geleden reden Peter en ik samen naar Brussel voor een interview met Lisa Sounio van reisnetwerk Dopplr. In het zakenhotel waar ze verbleef fotografeerde hij haar sensueel op haar hurken in een lange donkere hotelgang. De spannendste foto’s hebben het blad – helaas! – niet gehaald.

Bovenste foto: Jeroen Mirck. Onderste foto: Peter Boer.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply