So Long, VNU

Exit VNU. Vandaag trok ik voor het laatst de deur achter me dicht bij VNU Media. Tot zover mijn korte verblijf in Haarlem. Emerce verhuist naar Hilversum, gaat zelfstandig verder als Emerce BV. Vandaag rondden we Emerce 84 af en pakten we de laatste spullen in. Ook dronken we een borrel met wat goede bekenden. Maandag begint een nieuw avontuur in Hilversum. Nog even een nostalgische terugblik, met enkele foto’s die ik in het Schalkwijkse kantoor maakte. Mijn laatste redactionele commentaar, dat na verschijning van Emerce ook hier zal opduiken, sluit af met een toepasselijk citaat van de door ons veel geciteerde cultschrijver Douglas Adams: “So long, and thanks for all the fish.”

Redactie Emerce borrelt

Entree VNU Media, Haarlem

Fietskluis gebruiken!

Uitzicht VNU Media

Moët & Chandon

Interliner naar Haarlem CS

Tags: , , , ,

One Response to “So Long, VNU”

  1. Jeroen Mirck » Mobiel! Mobiel! Mobiel! Says:

    […] Tot zover mijn laatste commentaar. Toen ik het schreef, had ik nog geen definitief besluit genomen over mijn toekomst bij Emerce, dus kon ik er geen melding van maken. Voor mezelf had ik de keuze echter al wel gemaakt, vandaar het multi-interpretabele citaat van Douglas Adams. Ik wist namelijk dat het blad pas enkele weken later zou verschijnen. Met dank aan Natasha Cloutier, die het citaat aandroeg. […]

Leave a Reply