In de Marcom Top-50

JeroenMirck.nl is opnieuw met stip gestegen in de Marcom Top-100 van Marketingfacts. Maakte dit weblog in november al de sprong van 140 naar 82, ditmaal schieten we omhoog van 80 (in december) naar de vijftigste plek. Woohoo! De verklaring is dat de Google PageRank van deze blog afgelopen maand is gestegen van 4 naar 5. Daarvoor dank ik alle lezers en naar mij linkende bloggers. Een enorme stimulans om voorrral doorrr te gaan! Blijf me lezen, dat is de beste support. Maar je mag natuurlijk ook op me stemmen.

Tags: , , ,

3 Responses to “In de Marcom Top-50”

 1. Natalie Says:

  Gefeliciteerd! Het komt vast ook door die link op mijn eigen blog! ;-)
  (zit zelf op PR 4)

 2. Henk-Jan Winkeldermaat Says:

  Je bent me voorbij, er breekt een nieuwe tijd aan. In de aanval!

 3. Jeroen Mirck Says:

  Inmiddels weer wat gestegen: van 48 naar 43. Leuk!

Leave a Reply