Op reis met Youropi

Youropi.com (“jouw online stadsgids”) werd donderdag tijdens Emerce Insight Travel & Tourism verkozen tot beste start-up in de reisbranche. Na afloop sprak ik in de IJtoren met oprichter John van Vroenhoven over dit boeiende concept. “Wij zien liever tips dan negatieve kritiek.”

Tags: , , , ,

2 Responses to “Op reis met Youropi”

  1. Mike's Webs Says:

    Netjes gedraaid zo uit de hand, Jeroen.

  2. De Ochtend: vakantie boeken op internet Says:

    […] Sinds jaar en dag gebruiken we internet om onze reizen en weekendjes weg te regelen. Oordeelde je vroeger nog vooral op basis van een idyllische strandfoto, tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden om er achter te komen of een bestemming ook echt zo leuk is als het promopraatje van de lokale VVV belooft. Een paar handige online vakantietips op een rij. […] Als je eenmaal geboekt hebt zijn er natuurlijk tal van online reisgidsen en apps voor je mobiele telefoon. Zelf sprak ik ooit eens met de bedenker van Youropi. […]

Leave a Reply