Eeuwig weekend

Gisteren heb ik mijn debuut gemaakt op Eeuwig Weekend, een groepsblog van enkele goede vrienden. Met mijn In Memoriam van Fritz Behrendt, omdat zij een gat in hun programmering hadden. Geen nieuwe content dus, maar dat vonden Menno Kooistra en Michael Minneboo niet erg. Ik ken ze nog uit de tijd dat ik Comicbase.nl bestierde. Ze vroegen me om periodiek eens wat te schrijven voor hun nieuwe project, dat zich richt op “media, cultuur en welbehagen”. Ook straatkunstenaar Laser 3.14, over wie ik al wel eens publiceerde, is blogger op “EW”. Binnenkort ook daar meer van mij, al heb ik mezelf nog niet vastgepind op hoeveel ik daar ga schrijven. Dat zullen de eeuwige weekends in de nabije toekomst leren.

Tags: , , ,

One Response to “Eeuwig weekend”

  1. Jeroen Mirck Says:

    Inmiddels staat ook mijn tweede bericht op Eeuwig Weekend. Wederom een herplaatsing van een stuk hier, maar ik heb wat gespeeld met beeld:
    http://www.eeuwigweekend.nl/2008/12/22/woody-allen-een-dure-gok/

Leave a Reply