Tegelwijsheid over internet

Tegelwijsheid over internet

Dit weekend ontving ik zo’n ouderwets wandtegeltje per post. De tekst erop luidt: “Da’s groot tegenwoordig, dat internet!” Hoe kom ik aan dat tegeltje?

Welnu, het citaat is afkomstig van PvdA-politica Marije van den Berg, die deze verzuchting op Twitter uitte. Daar heet zij trouwens @dezusvankarlijn. Ik reageerde (als @comicbase, mijn Twitter-naam) met de opmerking dat die oneliner prachtig op een tegeltje zou passen. Marije beaamde dat, en daarmee eindigde ons gesprek over tegelwijsheden. Totdat ik dit weekend dus een tastbaar tegeltje in mijn mailbox vond. Leuke actie, Marije!

Tags: , , ,

4 Responses to “Tegelwijsheid over internet”

 1. Mike's Webs Says:

  Grappig. Ik ben ook erg benieuwd wat er boven die pijl voor ‘bedrijfsgeheimen’ op dat bord staan. :)

 2. Karlijn (hetzusjevanmarije) Says:

  volgens mij is dat gewoon een onwijze teaser van Jeroen ;)

 3. Mike's Webs Says:

  @Karlijn: Dat zou me niets verbazen :)

 4. Jeroen Mirck Says:

  @Mike en Karlijn: Ik wist dat die opmerking de aandacht zou trekken. :)

Leave a Reply