Stem nu op de E-commerce M/V van het Jaar

Your votes please! Vanaf vannacht kan er gestemd worden voor de Emerce E-commerce 25, de verkiezing van de Nederlandse toppers in online handel. Spannend, want deze wedstrijd is een initiatief van mij, dat ik helemaal zelf heb mogen opzetten. Het is een publieksverkiezing, dus dat maakt het nog extra spannend. Zouden de voorkeuren van het publiek sterk afwijken van wat de redactie bij het opstellen van de shortlist de uitschieters vond? Mocht e-commerce je interesseren, breng dan uiterlijk 26 november hier je stem uit. De uiteindelijke ranglijst verschijnt medio december in een aparte special bij Emerce. Ik ben net zo benieuwd naar de winnaar als iedere andere vakgenoot!

Tags: , , , ,

One Response to “Stem nu op de E-commerce M/V van het Jaar”

  1. Pieter Jansen Says:

    De absolute topper in e-commerce is natuurlijk Pieter Zwart van Coolblue. Ik heb mij een paar jaar terug ook georienteerd op deze markten, maar kwam tot de conclusie dat er geen fatsoenlijke boterham in te verdienen zou zijn. Het is tenslotte maar gewoon ‘commodity’.

    Dat ik het bij het verkeerde eind had, hebben Pieter en cs. bewezen. Door een goed concept, het toepassen van échte social shopping, is het bedrijf ver zijn tijd vooruit. Niet voor niets kopiëren gerenommeerde partijen als Wehkamp en Bol.com bepaalde functionaliteiten.

    Mijn stem gaat daarom naar Pieter Zwart. De enige echte e-commerce man van het jaar.

Leave a Reply