Met stip op 82 in Marcom Top-100

JeroenMirck.nl heeft een reuzensprong gemaakt in de Marcom Top-100. Kwam dit weblog vorige maand nog binnen op de 140e plaats, inmiddels zijn we met stip gestegen naar plek 82. Laat ik allereerst dus de lezers bedanken die vorige maand op mijn oproep hebben gereageerd. Super! Daarnaast ben ik blij met het oordeel van de samenstellers, die dit weblog hebben opgewaardeerd van een 5 naar een 6. Belofte voor de toekomst: ik blijf vol overgave bloggen over marketing en nieuwe media, met af en toe een cultureel uitstapje naar culinair, muziek, film of strip. Overigens zit ik nog boordevol nieuwe plannen. Zo wil ik meer eigen video gaan plaatsen en overweeg ik zelfs een periodieke podcast. Later meer daarover. Voor nu: een fijn weekend iedereen!

Tags: , ,

4 Responses to “Met stip op 82 in Marcom Top-100”

 1. Edial Dekker Says:

  Gefeliciteerd! Wij zijn helaas een plaats gedaald met Spotlight Effect

 2. Sjef Kerkhofs Says:

  Goed bezig Jeroen! Dit geeft hoop voor het blog dat we met StepFree en nog een aantal andere bloggers gaan opzetten :)

 3. Michael Minneboo Says:

  Gaat lekker Jeroen!

 4. Jeroen Mirck » In de Marcom Top-50 Says:

  […] JeroenMirck.nl is opnieuw met stip gestegen in de Marcom Top-100 van Marketingfacts. Maakte dit weblog in november al de sprong van 140 naar 82, ditmaal schieten we omhoog van 80 (in december) naar de vijftigste plek. […]

Leave a Reply