Sky Radio Run

Dit jaar deed ik alweer voor de zesde keer mee aan de Sky Radio Run, vroeger (met sponsor VNU/Sanoma) bekend als de Adloop. Deze hardloopwedstrijd voor het communicatievak was zeker in mijn tijd bij Adformatie (mediapartner) en evenementenblad QM vaste prik voor mij, maar ik doe nog steeds graag mee. Ook mijn eindtijd mocht er wezen…

De officiële uitslagen staan nog niet online, maar ik deed een kleine 22 minuten over de 5 kilometer. Gezien mijn gebrekkige voorbereiding was dat een prima tijd. Laat ik het eens afzetten tegen mijn eerdere prestaties op de Adloop / Sky Radio Run:

 • 2008: 22:00 (24e)
 • 2007: niet meegedaan (vakantie)
 • 2006: niet meegedaan (blessure)
 • 2005: 23:00
 • 2004: 22:00
 • 2003: 21:00 (12e)
 • 2002: 20:04
 • 2001: 20:00 (9e)

Mijn archief is helaas niet meer op orde, dus zijn dit schattingen.

Sky Radio Run 2008 Sky Radio Run 2008

Terwijl ik primair bezig was met het lopen zelf, waren enkele bekenden van mij juist heel erg aan het experimenteren met crossmediale manieren om verslag te doen van hun loopprestatie. Bekijk de video die Polle de Maagt, Gijsbregt Brouwer en enkele hardloopcollega’s maakten:

Tags: , , , , , , , ,

5 Responses to “Sky Radio Run”

 1. Bookmarks voor 6-7 September | Cafe del Marketing Says:

  […] Jeroen Mirck » Blog Archive » Sky Radio Run – […]

 2. Henk-Jan Winkeldermaat Says:

  Je staat ook nog even op dit filmpje van High Profile:

  http://stream.events.tv/highprofile.nl/SkyRadioRun/2008/after-sales.wmv

 3. chat Says:

  Very nice radio.

 4. Hardlopen voor het goede doel Says:

  […] Op 18 september doe ik voor het eerst in mijn leven mee aan de Dam tot Damloop. Dat doe ik niet zomaar, dat doe ik voor het goede doel. Met mijn deelname hoop ik geld in te zamelen voor de Eye Care Foundation, een stichting die werkt aan het bestrijden en voorkomen van oogaandoeningen in ontwikkelingslanden. […] Zelf stel ik me ten doel om de 10 mijl (16 km) in een voor mijn doen scherpe tijd te lopen: één uur en twintig minuten, oftewel 12 kilometer per uur. Mijn credentials als hardloper: rond de eeuwwisseling was ik bloedfanatiek en liep ik drie marathons (PR: 3 uur 44 minuten), aan de Sky Radio Run heb ik zes keer meegedaan, met een negende plaats als beste prestatie. […]

 5. Bookmarks voor 6/7 September - Polle de Maagt Says:

  […] Jeroen Mirck » Blog Archive » Sky Radio Run – […]

Leave a Reply