Stilte voor de storm

JeroenMirck.nl is al in de lucht, maar ik ga pas medio augustus deze eigen website officieel lanceren. Dat heeft alles met mijn vakantie te maken: eerst ben ik nog even op stedentrip naar Barcelona. Vandaar dat deze gloednieuwe site nu al tijdelijk ‘on hiatus’ is. Even geen updates dus. De ongeduldige bezoekers moeten het voorlopig doen met een tiental oudere stukken die ik hier heb geherpubliceerd om over een relevant archief te kunnen beschikken. Tegelijk was het een manier om mezelf de blogsoftware van WordPress eigen te maken. Na mijn vakantie zet ik alle puntjes op de i voordat ik de officiële aftrap doe. Wel heb ik hier alvast mijn beweegredenen verwoord. We spreken elkaar snel!

Foto: Campru (Creative Commons / Flickr)

Tags: , , , ,

4 Responses to “Stilte voor de storm”

 1. Henk-Jan Winkeldermaat Says:

  Jeroen, ik zie dat je mij nog niet in je blogroll hebt staan. Ik vergeef het je meteen. Jij bent ook maar een mens. Succes ermee!

 2. Jeroen Mirck Says:

  Jij hoort zeker in mijn blogroll, Henk-Jan. Het is meer dat ik hem voor mijn vakantie snel even heb samengesteld. Zo moet ik ook nog een goed passende header voor mijn blog ontwerpen. Maar sommige dingen zijn snel geregeld: je blog staat inmiddels in de roll!

 3. Henk-Jan Winkeldermaat Says:

  Hahaha! Mooi, belachelijk en raar eigenlijk. Ik voelde me toch een beetje miskend. Hoewel het ook een grapje was. Nou ja. Thanks.

 4. Jeroen Mirck » Blog Archive » Barcelona in beeld Says:

  […] Mijn vakantie zit er weer op. Terug in Nederland is het vertrouwd hondenweer, zijn er ontwikkelingen bij VNU en kan ik me helemaal storten op de productie van een nieuwe Emerce. En op het klaarstomen van deze blog. Toch even terugblikken op mijn week in Barcelona. Veel eten, drinken en shoppen, maar ook cultuur gesnoven en de Montjuic per fiets beklommen. […]

Leave a Reply